Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (2024)

Ik heb enkele van de meer populaire vragen over dom sub relaties hieronder verzameld. onthoud tijdens het lezen dat het stereotiepe beeld van een vrouw met PVC aan de muur geketend terwijl haar Dom leer draagt en met een flogger rond zwaait slechts één aspect is van overheersing en onderwerping.

er is geen manier waarop ik ze volledig recht kan doen in dit artikel, maar het zal dienen als een primer om je de basis te geven.

een dom-subrelatie is zoals elke normale relatie, behalve dat het koppel zich bezighoudt met een element van BDSM (bondage & discipline, dominantie & submission, Sadisme & masochisme), en er is een duidelijk machtsverschil tussen de twee deelnemers.,

de ene persoon is de dominant en de andere de onderdanige, hoewel het type dominant en type onderdanige rollen die ze spelen variëren.

machtsverschillen veranderen afhankelijk van wat informeel of formeel is overeengekomen in een BDSM-contract.,

In een D / s relatie kunt u alleen de machtsdynamiek in de slaapkamer verkennen, of tijdens seksueel spel, maar op alle andere momenten keert de machtsdynamiek terug naar gelijk.

of u wilt de hele dag een ongelijke machtsdynamiek hebben, elke dag, zelfs als u niet samen bent (overheersing op afstand kan heel leuk zijn).

en dan is er alles tussenin.

het vermogensverschil is een aanzet voor sommigen, ontspannend en geruststellend voor anderen.

Dit gedijt op een vorm van leeftijdsspel, waarbij de dominant voor zijn kleine zorgt en ervoor zorgt dat ze veilig is. De kleine krijgt de kans om een pauze te nemen van de stress van het dagelijks leven door een jongere rol te spelen. De vaderfiguur zorgt voor haar terwijl ze in kleine ruimte is.

een meester en slaaf dynamiek is meer aanbidding en daden van dienstbaarheid geleid. De slaaf vindt het leuk om dingen te doen voor haar meester (lees hoe je een goede onderdanige slaaf kunt zijn en hoe je een slaaf kunt trainen als dit je aanspreekt)., En de meester heeft er plezier in om de controle te hebben en dingen voor hem gedaan te hebben.

en in een dom sub relatie die alleen seks betreft, kan de onderdanige zich bevrijd voelen van de schaamte en schuld van het willen van kinky seks omdat de dominant haar toestemming geeft om al deze ondeugende dingen te doen.

Lees mijn artikel over waarom een vrouw onderdanig zou willen zijn voor verdere gedachten.

zijn D / s-relaties gezond?

Ja!

en nr.,

Dom – subrelaties zijn alleen gezond als u ervoor werkt dat ze dat zijn, net als elke relatie.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (1)

door de vermogensdynamiek kan de onderdanige misbruikt of misbruikt worden. Natuurlijke onderdanigen houden ervan om te behagen en regels te volgen. Als Dom moet je je hiervan bewust zijn en verantwoordelijk handelen.

een ongezonde dom sub relatie kan uiteindelijk beledigend (fysiek of mentaal) of eindigen met de sub co-afhankelijk en de dominante vertonen narcistische neigingen., (Lees hoe je een goede Dom).

een gezonde dom Sub relatie vereist veel open, eerlijke en directe communicatie en check-ins om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met de regeling.

Wie heeft echt de macht?

Wie heeft meer controle in een dom / sub relatie? De dominant of de onderdanige?

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (2)

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden.

De dominant heeft van nature een meer assertieve persoonlijkheid (anders zou hij geen dominant zijn). Technisch gezien heeft hij de leiding., Hij bepaalt de regels, schikt de straffen uit, kiest waar te gaan eten, en neemt de leiding in de slaapkamer.

maar dit betekent niet dat de onderdanige helemaal geen controle heeft. Dat doet ze. Heel veel.

onderdanigen kunnen dominant zijn in één aspect van hun leven, maar kiezen ervoor om onderdanig te zijn in de slaapkamer. Zowel de dom als de sub hebben de controle, maar de onderdanige kiest ervoor om die controle af te staan aan iemand die ze vertrouwt tijdens het rollenspel.

hoe lang het rollenspel duurt en waar de grenzen zijn, is volledig aan jou.,

als een persoon een natuurlijke onderdanige persoonlijkheid heeft en niet erg dominant is in enig gebied van zijn leven, dan is de dominant meestal degene die de controle heeft. De onderdanige speelt niet zo veel-het is gewoon haar natuurlijke neiging om geleid te willen worden.

uiteindelijk blijven beide partijen echter een element van zeggenschap omdat zij vrij zijn om te allen tijde van de relatie af te stappen of hun toestemming in te trekken.

Wat zijn de tekenen van een dom-subdynamiek?,

mijn dom Sub relaties zouden vrijwel niet te onderscheiden zijn van een normale relatie als je me in het openbaar zag met mijn sub.

maar als u ons goed in de gaten houdt, kunt u een paar duidelijke tekens zien.

  • ze zou een dagkraag dragen. Als ik uit ben met mijn sub geniet ik ervan eraan herinnerd te worden elke keer als ik naar haar kijk dat ze van mij is. Het dragen van een kraag herinnert ons aan de krachtdynamiek.
  • ik zou haar leiden. Als ons een vraag werd gesteld, zou ik antwoorden. Ze keek naar mij om de beslissingen te nemen. Ik zou haar hand pakken en haar naar waar we heen gaan leiden.,zij zou verlegen zijn en ik zou extravert zijn. Alleen het geval voor natuurlijk onderdanige subs. Veel subs zijn ongelooflijk extravert, meer dan hun Doms.je zou haar kleine dingen voor me zien doen. Misschien vult ze mijn waterglas in het restaurant. Of ik laat haar mijn eten voor me bestellen. Of ik zou haar kleine boodschappen voor me laten doen, zoals naar de winkel gaan om meer chocoladekoekjes te kopen (f*cking love a chocoladekoekje).

anders dan dat, is het onwaarschijnlijk dat je weet of een paar BDSM beoefenen, tenzij ze het je vertellen., We zijn niet allemaal sociale rare mafkezen die alleen Kont-loze chaps en lederen vesten dragen.

hoe zit het in een dom-subrelatie?

net als elke andere relatie, echt. We hangen rond, gaan naar de bioscoop, gaan wat drinken met vrienden, leiden ons eigen leven, werken.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (3)

maar er is altijd die hint van power play op de achtergrond, die voor mij bedwelmend is. Het geeft me een warm, fuzzy gevoel wetende dat Ik macht heb over iemand anders en kan hen dingen voor me laten doen.,

in het openbaar

in het openbaar, 95% van de tijd dat we normale dingen doen.

5% van de tijd plagen we elkaar en de machtsdynamiek is duidelijk (voor ons – niemand anders zou dat beseffen).misschien is haar opgedragen geen slipje onder haar rok te dragen. Misschien draagt ze een vibrator die ik op afstand kan bedienen tijdens het eten. Misschien duw ik haar in een deuropening op weg naar huis, trek aan haar haar, en fluister in haar oor wat een braaf meisje Ze is.

in privé

in privé-dingen worden pittiger. De dynamiek wordt versterkt en is meer expliciet seksueel.,

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (4)

ze kan me co*ckwarmen, of koken voor me, of knielen naakt wachten op mijn commando ‘ s, of lopen rond het huis in niets anders dan hakken maken me diner, of gekruld op mijn schoot met me strelen haar haar, of vastgebonden aan het bed met een aantal beperkingen als ik haar plezier.

bij kinky gebeurtenissen

Vallen Kink-gebeurtenissen tussen publiek en privé, afhankelijk van het tijdstip van de gebeurtenis.,op een speelfeestje zoals Torture Garden of Klub Verboten mag ik haar rondleiden in niets dan onthullende lingerie en een leren halsband met een riem.

of ik zou mijn exhibitionistische kant kunnen verwennen door haar slipje naar beneden te trekken en haar publiekelijk Billenkoek te geven.

of ik kan het leuk vinden om met andere mensen te praten over wat ik haar de avond ervoor heb aangedaan, of wat ik haar voor mij laat doen (dit is een kick voor ons beiden).

De vermogensdynamiek is het belangrijkste onderdeel, niet de activiteiten zelf.

elke handeling kan een dom – subhandeling worden als dit op de juiste manier gebeurt.

zelfs een simpele handeling als een kus.,

zoenen haar op het voorhoofd bijvoorbeeld, in plaats van de lippen. Het benadrukt haar’ kleinheid ‘ omdat het ons herinnert aan de verzorging als kind. Voor dat korte moment voelt ze zich gekoesterd en veilig (onderdanig aan haar dominante).

wat zijn enkele richtlijnen om te volgen?

algemene richtlijnen voor D / s relaties zijn:

  • word goed in communicatie. Je moet in staat zijn om te articuleren hoe je je voelt, en voel je volledig comfortabel praten met uw partner over uw wensen en verlangens. Word een geweldige luisteraar. Neem de tijd om uw partner zich voor u open te stellen.,
  • compromis. Het is onwaarschijnlijk dat je iemand vindt die al je voorkeur heeft. Leer compromissen te sluiten op sommige gebieden.
  • oordeel niet. Als je dat doet, zal je partner sluiten en stoppen met je belangrijke dingen te vertellen. Als ze je vertellen over een fetisj waar ze van houden, maar je haat, vertel ze dan niet dat je denkt dat ze walgelijk zijn. Dit veroorzaakt alleen schuld en schaamte – de antithese van een grote D/s dynamiek. Het is goed als je niet in alles wat ze zijn, maar schaam ze niet voor het openstellen voor u.
  • veel plezier. Dit is bedoeld om leuk te zijn!, Neem de krachtdynamiek niet te serieus of overdenk het niet. Je hebt geen strikte regels nodig om te zeggen dat je in een dom sub relatie zit. Doe wat voor jou werkt.

hoe start ik een dom-subrelatie?

u bouwt een D/s relatie op zoals elke andere.

u ontmoet iemand, online of persoonlijk. Je praat en bouwt een band op.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (5)

als je van hun persoonlijkheid houdt en hoe ze eruit zien, vraag je ze mee uit., Je blijft gaan op meer en meer data, zolang ze blijven leuk, en uiteindelijk vind je jezelf in een relatie!

het enige echte verschil bij het bouwen van een dom sub relatie is een kwestie van timing van de D/s onthullen!

wanneer breng je het feit aan dat je dominant of onderdanig bent?

er is geen enkel antwoord, maar mijn gedachten zijn over het algemeen als volgt:

als je elkaar ontmoet op een munch of kinky event

als je de persoon hebt ontmoet op een kinky event kun je vooraf zijn.

hoewel behandel iedereen als mensen., Ga niet naar een munch en dwalen rond te kijken naar mensen alsof ze knik dispensers.

chatten met iemand, en als je ze leuk vindt, als je eenmaal een band hebt opgebouwd, wil je hen misschien vragen wat hun voorkeursdynamiek is en hoe ze zich identificeren (als dominant, onderdanig of switch).

met dat aan de voorkant uit de weg, is de rest van het dating proces normaal.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (6)

als u elkaar ontmoet op een vanilla app

Als u de standaard dating apps gebruikt, moet u iets meer onder de radar zijn. Ik heb twee benaderingen geprobeerd.,

Optie 1-Houd het stil

Ik heb een normaal datingprofiel zonder verwijzingen naar knik.

i match, get chatten, en probeer een gevoel uit hun reacties te krijgen als ze onderdanig zijn.

Ik ben nogal een flirterig persoon van nature, dus de scherts tussen ons geeft me aanwijzingen over hoe ervaren ze zijn met BDSM, en of ze enthousiast zijn.

als voorbeeld, een gesprek zou kunnen gaan als volgt:

Me: Hey, wat ben je van plan vandaag?Ik lig nog steeds in bed. Ik wil niet opstaan!ik: oh ja? Is dat omdat er een dekhengst naast je ligt voor de tweede ronde?,
Her: Haha natuurlijk 😉
Me: nou vertel hem van mij om je een paar spanks op de kont te geven.was hij maar echt… ?

uit haar reacties Weet ik dat ze open staat voor het idee (en misschien al graag) dat het in de slaapkamer gedomineerd wordt.

Dit betekent niet dat ze hetzelfde type D/s-dynamiek zou willen die ik buiten de slaapkamer leuk vind, maar het is een opstap in de goede richting.

Optie 2 – opener zijn

de tweede optie is opener en eerlijker zijn in uw profiel., U kunt ronduit zeggen dat u op zoek bent naar een D/s relatie, of gewoon strooi een paar woorden hier en daar dat mensen in het weten zal klok.

Ik heb gezien dat mensen de regel ‘Vanilla is only for ice-cream’ gebruiken of gewoon ‘D/s’ aan het einde van hun profiel zetten.

het voordeel van deze aanpak is dat vanilla mensen geen idee hebben waar je het over hebt, en het niet zullen vermelden. Kinky mensen zullen er met je over beginnen te chatten.,

het nadeel is dat je waarschijnlijk wordt afgewezen door potentiële matches omdat ze niet begrijpen wat een D/s-dynamiek inhoudt, en het schrikt hen af (ook al vinden ze het misschien leuk als ze het volledig begrijpen).

het andere nadeel voor vrouwen die benadrukken dat ze in BDSM zijn op hun profielen is dat het waarschijnlijk het aantal griezelige berichten dat ze krijgen van mannen zal verhogen. Niets wat je kunt doen aan deze helaas – je hoeft alleen maar meer tijd besteden aan het kijken door hen. Er zal ergens een juweel tussen hen zijn.,

probeer beide benaderingen en laat het me weten in de comments die voor u werkt.

als je in-person

ontmoet als je de persoon in het openbaar ontmoet, op een house party, of met hem praat in een boekhandel (gebeurt dit echt meer!?), hoe moet je dan beginnen?

Op dezelfde manier als bij een vanilla-app. Wees vriendelijk. Begin helemaal niet over seks, BDSM of kink.

neem de tijd om haar te leren kennen, flirt een beetje.

als je een vrouw bent, pik je op of hij een van nature dominante persoonlijkheid heeft (hoewel dat niet betekent dat hij helemaal niet goed is in het zijn van een Dom).,

als je een man bent zul je voelen of ze een onderdanige aard heeft (hoewel dit nogmaals niet betekent dat ze een dom sub relatie wil), wat een goed begin is.

vanaf daar, ga op een datum, leer ze kennen. Afhankelijk van hoe flirterig ze waren, zou ik subtiel het onderwerp van dominantie en onderwerping in de slaapkamer introduceren (net als hoe ik het doe in het tekstvoorbeeld hierboven) en haar reactie meten.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (7)

als ze geïnteresseerd is, open ik meer. Als het haar ongemakkelijk maakt, schakel ik terug naar meer vanille onderwerpen.,

nadat we een of twee keer met elkaar hebben geslapen, zou ik een meer open discussie willen hebben, en heel open willen zijn over mijn plezier van D/s, en de tijd nemen om naar haar gedachten over het onderwerp te luisteren.

ze kan de deur uit gaan (hopelijk niet als je een goede verstandhouding hebt opgebouwd), kan beleefd weigeren, enigszins geïnteresseerd zijn in het leren van meer, of een kinky kleine freak blijken te zijn die je een ding of twee gaat leren!

je kunt het gewoon niet zeggen totdat je een eerlijk gesprek hebt.

hoe noemen we elkaar?

welke namen noemen jullie elkaar?, Nogmaals, de naam of huisdier naam die u gebruikt is geheel aan u.de meeste dominanten zullen genieten van Sir, Master of Daddy, terwijl onderdanigen Baby, Babygirl, Little Girl of Kitten kunnen zijn. Maar dit is verre van een volledige lijst.

hoe lang duren Dom-subrelaties?

Dom-subrelaties duren even lang als normale relaties.

ze kunnen van korte duur zijn, maar enkele nachten, weken of maanden. Of meerdere decennia (een echtpaar bijvoorbeeld).,

hoe langer de relatie heeft geduurd, hoe beter de Dom-subdynamiek waarschijnlijk zal zijn, omdat de dominant en onderdanige tijd hebben gehad om elkaars manieren te leren om dingen te doen, leuk en niet leuk te vinden.

je kunt kinky bdsm seks hebben tijdens een one night stand, en een D/s power dynamic aan de gang hebben, maar ik zou dat geen dom sub relatie noemen.

hoe zit het met het beëindigen van een dom-subrelatie?

een element van verdriet en pijn is natuurlijk aan het einde van alle relaties., Een dom sub relatie misschien meer als gevolg van het toegenomen vertrouwen en de verbinding die je hebt met die partner.

je vraagt je misschien af hoe je ooit een andere onderdanige als haar zult vinden, en zij vraagt zich misschien af hoe ze het moet doen zonder het vangnet van haar dom.

zoals dit citaat uit een artikel over het beëindigen van een onderdanige relatie zegt, is er een intensere verbinding gemaakt in een D/s relatie in vergelijking met een vanille relatie, waardoor het moeilijker wordt om een relatie na het verbreken te beëindigen.

…een onderdanige en dominante ‘band’ met elkaar op manieren die verder gaan dan liefde of zelfs een vanille huwelijk., Deze band kan al dan niet eindigen, zelfs wanneer je de ‘mentale’ beslissingen neemt om te vertrekken. U kunt nog steeds dezelfde behoeften en verlangens ervaren. U kunt vinden jezelf weifelend, hoewel je weet dat de relatie is niet vooruit bewegend voor u of positief. Een Dominant kan dezelfde connectors voelen. Daarnaast zullen velen een voortdurende verplichting voelen om onderdanigen te’ beschermen ‘ lang nadat die onderdanige is verhuisd naar andere relaties. De koppeling kan nooit echt eindigen en dat is iets dat beide zijden moeten zich bewust van vooral als hun relatie beweegt in een van vriendschap.,

Meesteres staal schrijft op SubmissiveGuide.com.

echter, denk niet dat alleen omdat een vrouw in een dom sub relatie is ze volledig afhankelijk is van haar Dom. Dit zou niet het geval moeten zijn.

Ik wil dat mijn sub zonder mij functioneert, niet alleen om in de hoek te zitten wachten tot ik haar te allen tijde vertel wat ik moet doen.

dus wanneer een breuk plaatsvindt, hoewel er een element van emotionele pijn is achtergelaten door het gat dat uw partner gebruikte om te vullen, is het niet het einde van de wereld.

de onderdanige kan degene zijn die de relatie beëindigt., Hoewel de machtsdynamiek vaak in het voordeel van de dominant wordt gekanteld, heeft de onderdanige het recht om te spreken als de relatie niet bij haar past, en dingen te beëindigen.

elke dominant die denkt dat dit niet het geval is, en alleen hij heeft de macht om haar te laten gaan, is waarschijnlijk meer een misbruiker dan een echte Dom.

welke boeken kan ik lezen?

Er zijn zeker niet zoveel boeken over dom – subrelaties als er over traditionele relaties zijn. Het is een van de redenen waarom ik deze website ben gestart – om zoveel mogelijk kennis over het onderwerp te delen als ik kan.,v>

De Nieuw Dieptepunt Boek van Dossie Easton en Janet Hardy (voor onderdanigen)

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (8)

The Ultimate Guide to Kink door Tristan Taormino (voor beide)

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (9)

Om de relatie en de persoon van de groei zou ik ook aanraden:

Radicale Eerlijkheid: Hoe Je Leven te Transformeren door het Vertellen van de Waarheid door Brad Blanton.,

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (10)

Geweldloze Communicatie: een taal van het leven door Marshall B. Rosenberg en Arun Gandhi.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (11)

conclusie

so there it is – the mega article on dom sub relaties.

uiteindelijk zijn ze als normale relaties, maar met aspecten van bdsm en machtsverschillen., De barebones zijn hetzelfde voor iedereen, maar het is de nuances en detail die elke D/s relatie uniek maakt.

communicatie en vertrouwen als sleutel. Luister naar je partner en evolueer je relatie in de loop van de tijd, het houden van de goede dingen en het gooien van de slechte.

onthoud vooral dat het doel van een relatie is om je gelukkig te maken, tevreden te stellen en op te treden als een platform voor persoonlijke groei. Als je niet krijgt dat in een relatie (ongeacht of het een D/s relatie of niet) dan iets moet veranderen.,

geniet van het ontmoeten van kinky mensen, en het opbouwen van een D/s relatie van uw eigen.

Dom Sub relaties: de ultieme gids voor Beginners - Kinky Events (2024)
Top Articles
2020 Review of CPA Site Solutions
CPA Site Solutions Review | Everything You Need to Know
Great Clips Mount Airy Nc
English Bulldog Puppies For Sale Under 1000 In Florida
Fat Hog Prices Today
Sandrail Options and Accessories
Craigslist Portales
Us 25 Yard Sale Map
Mylaheychart Login
Songkick Detroit
Gameplay Clarkston
Mivf Mdcalc
Nieuwe en jong gebruikte campers
Cars For Sale Tampa Fl Craigslist
Tiraj Bòlèt Florida Soir
Craigslist Estate Sales Tucson
Urban Dictionary Fov
Slmd Skincare Appointment
2024 Non-Homestead Millage - Clarkston Community Schools
Los Angeles Craigs List
Craigslist Motorcycles Orange County Ca
Classic Lotto Payout Calculator
Immortal Ink Waxahachie
Mani Pedi Walk Ins Near Me
Straight Talk Phones With 7 Inch Screen
Sea To Dallas Google Flights
TeamNet | Agilio Software
Celina Powell Lil Meech Video: A Controversial Encounter Shakes Social Media - Video Reddit Trend
In hunt for cartel hitmen, Texas Ranger's biggest obstacle may be the border itself (2024)
Wisconsin Volleyball Team Leaked Uncovered
Slv Fed Routing Number
Truis Bank Near Me
Gabrielle Enright Weight Loss
Rocketpult Infinite Fuel
Darrell Waltrip Off Road Center
Ny Post Front Page Cover Today
Solemn Behavior Antonym
Whitehall Preparatory And Fitness Academy Calendar
D3 Boards
Studio 22 Nashville Review
Section 212 at MetLife Stadium
Kerry Cassidy Portal
Garland County Mugshots Today
Searsport Maine Tide Chart
How the Color Pink Influences Mood and Emotions: A Psychological Perspective
Headlining Hip Hopper Crossword Clue
Plumfund Reviews
Diablo Spawns Blox Fruits
Lorcin 380 10 Round Clip
Cheryl Mchenry Retirement
Bellin Employee Portal
Dr Seuss Star Bellied Sneetches Pdf
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6273

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.