Wat is een Dom-Sub-relatie en is het voor jou? (2024)

In dit artikel

  • Wat is een Dom-Sub-relatie?
  • Soorten Dom-Sub-relatie
  • De DOM - eigenschappen en rollen
  • De sub -eigenschappen en rollen
  • Veel voorkomende misvattingen over dit soort relatie
  • Heeft de Dom-Sub-relatie voordelen?
  • Regels om te onthouden voor Dom-Sub-relaties
  • Hier zijn enkele van de belangrijkste regels van Dom-Sub-relatie
  • Hoe beginnen paren een DOM -subrelatie?
  • Hier zijn de stappen om te volgen als u wilt overstappen naar Dom-Sub-relaties.

Toen de film Fifty Shades of Gray uitkwam, werden mensen geïntrigeerd door de plot. Veel mensen raakten geïnteresseerd in Dom-Sub-relaties en hoe het werkt.

Bij het begrijpen van de spannende maar complexe wereld van BDSM, denken veel mensen dat het gewoon allemaal om DOM en Sub -seks gaat, maar dat is het niet. Er is veel meer aan DOM Sub -relaties dan handboeien, blinddoeken, ketens, zwepen en touwen.

Natuurlijk, voordat we de DOM-Sub-levensstijl volledig kunnen begrijpen, willen we eerst weten hoe deze relatie werkt. Afgezien van vleselijk plezier, biedt het andere voordelen? Doe de paren die de BDSM -levensstijl beoefenen als laatste?

Wat is een Dom-Sub-relatie?

Voordat we DOM -subrelaties aanpakken, moeten we eerst begrijpen wat BDSM betekent.

BDSM staat voor slavernij en discipline, dominantie en onderwerping, en sadisme en masochisme. In de termen van de leken betekent een DOM-Sub-relatie of D/S-relatie dat een van de partners de DOM of Dominant is, en de andere is de sub of de onderdanige partner.

Hier is meer informatie over de BDSM en de Dom-Sub Dynamic:

  • Bondage en discipline of BD

Het richt zich op het beperken van de sub met banden, touwen, stropdassen, enz. Meestal is het een vorm van discipline en machtshow. Het gaat ook gepaard met mild spanking of enige vorm van discipline.

  • Dominantie en inzending of d/s

Het richt zich op rollenspellen. Het is een opwindende manier om fantasieën uit te voeren. Het draait meestal om de ene partner die macht heeft en de andere wordt gecontroleerd.

  • Sadisme en masochisme of S&M

Deze gaan allemaal over de extreme versie van BD. Het is waar beide partners seksuele bevrediging krijgen door het ontvangen en veroorzaken van pijn. Vaak gebruikte het paar seksmeubels, speelgoed en zelfs zwepen en gagballen.

Nu we de verschillende soorten Dom-Sub-relaties kunnen onderscheiden, kunnen we ons nu concentreren op de DOM-subrelatiedynamiek.

Dom-subrelaties zijn net als elke normale relatie. Wat hen onderscheidt van anderen is het feit dat ze de BDSM -levensstijl beoefenen. Ook is er in dit soort relatie een DOM en Sub.

Er is een verschil in macht in deze relatie waar de Dom-Sub-relatie-rollen en eigenschappen worden toegepast. Kortom, de DOM of Dominant Partner is degene die leidt, en de sub of de onderdanige partner is degene die volgt.

Gerelateerd lezen: Wat is BDSM -relatie, BDSM -typen en activiteiten?

Soorten Dom-Sub-relatie

Dom-subrelaties zijn niet alleen beperkt tot fysiek contact. In feite kunt u zelfs uw rol spelen, zelfs tijdens het chatten of wanneer u een telefoongesprek hebt. De meeste D/S -relaties die we weten zijn echter fysiek, en de dynamiek van deze relatie is eigenlijk breed.

De meest voorkomende soorten DOM-subrelaties zijn als volgt:

  • De meester en slaaf

Een voorbeeld van dit type D/S -relatie is een onderdanige slaaf en een dominante minnares. Dit is waar de slaaf zich overgaat en alles doet om de minnares te behagen, en op zijn beurt zal de minnares de slaaf bevelen.

Rollen kunnen worden omgekeerd en afhankelijk van het paar kunnen ze er ook voor kiezen om hun rollen fulltime te nemen. Dit valt ook onder de categorie Totale Power Exchange of TPE.

  • De eigenaar en huisdier

Zoals we allemaal weten, zijn huisdieren onderdanig aan hun eigenaren. De sub speelt meestal de rol van een kitten of een puppy. Ze willen altijd graag geaaid, gekust en voor sommigen, zelfs het dragen van kragen.

  • Papa en kleine of ddlg

Zoals de naam al doet vermoeden, speelt de vrouwelijke sub de rol van een klein meisje dat wordt verzorgd door haar vader Dom. De Daddy Dom zal spelen als de primaire verzorger van de jonge, onschuldige en zwakke sub.

Hier zijn andere master- en subrelatiethema's die u kunt bekijken.

- Een strikte professor en student

- Een politieagent en een crimineel

- Een slechte jongen en een jong, onschuldig meisje

- De baas van een enorm bedrijf en een secretaresse

De DOM - eigenschappen en rollen

Wat is een Dom-Sub-relatie en is het voor jou? (1)

Als u DOM -subrelaties interessant vindt, moeten we ook de verschillende soorten DOM -subrelatie -rollen en eigenschappen leren.

  • De DOM is degene die de volledige controle over alles neemt
  • De DOM verwacht tevreden te zijn
  • De DOM prioriteit geeft aan hun eigen plezier boven iets anders
  • De DOM haat ook ongehoorzaamheid en zal de sub straffen indien nodig

De sub -eigenschappen en rollen

Een belangrijke opmerking om te onthouden in Dom-Sub-relaties is dat beide partners genieten van de BDSM-levensstijl. Er is geen manier dat het onderdanig wordt gedwongen om iets tegen hun wil te doen. Alles aan de Dom-Sub-relatie is consensueel.

Rollen en eigenschappen van de sub omvatten:

  • De sub zal naar verwachting volgen wat de DOM vraagt
  • Als onderdeel van het rollenspel accepteert de sub gecontroleerd
  • Zal te allen tijde het plezier en de behoeften van hun partner, de DOM, stellen
  • Toont de bereidheid om de DOM koste wat het kost te plezieren
  • Accepteert straf wanneer dat nodig is.

Veel voorkomende misvattingen over dit soort relatie

Zelfs vandaag kan het leven van de Dom-Sub-levensstijl een uitdaging zijn. In feite zijn er zoveel misvattingen over B/D -relaties die er vaak toe leiden dat koppels die zelfs worden beoordeeld, zelfs voordat mensen konden begrijpen hoe de levensstijl werkt.

Hier zijn de drie meest voorkomende misvattingen over BDSM Dom-Sub-relaties:

  • Dom-sub-relatie is niet gezond

Paren die elkaar liefhebben, respecteren en begrijpen. Er is niets mis met een wederzijdse beslissing om deze levensstijl te betreden wanneer beide partijen zich bewust zijn van de Dom-Sub-relatieregels en gevolgen.

  • D/S -relaties zijn misogynistisch

De mensen die openstaan ​​om deze levensstijl te proberen en degenen die al Dom-Sub-relaties hebben geoefend, zijn het er allemaal over eens dat dit niet waar is. DOM Sub Dynamics heeft zelfs vrouwen die als Doms spelen.

Als minnares, Domme, Lady Boss of Dominatrix is ​​eigenlijk zeer empowerment en stelt het paar in staat om te spelen en verschillende rollen te verkennen.

  • Dom-subrelaties zijn gevaarlijk

Dit type levensstijl heeft regels die moeten volgen. Daarom begeleiden veel experts mensen die een gezonde DOM -subrelatie willen proberen.

BDSM- en D/S -relatie zijn niet bedoeld om iemand schade te berokkenen.

Het gaat over de uitwisseling van macht, seksuele reis en verkenning, en zelfs een vorm van therapie voor sommigen.

Heeft de Dom-Sub-relatie voordelen?

Afgezien van seksuele genoegens, geeft de D/S dynamiek het paar iets meer, en is een dominante onderdanige relatie gezond?

Het is misschien moeilijk te geloven, maar de DOM-Sub-levensstijl heeft eigenlijk veel voordelen te bieden. Hier zijn enkele voordelen van een Dom-Sub-relatie.

1. Verbetert de intimiteit -

Wat is een Dom-Sub-relatie en is het voor jou? (2)

D/S -relaties stellen het paar meer open voor elkaar. Emotionele intimiteit en vertrouwen zijn nodig om dit soort relatie te kunnen hebben.

Gerelateerd lezen: Emotionele intimiteit in het huwelijk

2. Betere communicatie -

Je kunt niet zomaar rollenspel games met je partner beoefenen zonder te weten of ze het leuk vinden of niet, goed? Nogmaals, dit is erg belangrijk omdat we onze partners niet willen dwingen om iets tegen hun wil te doen.

Met betere communicatie kan het paar ideeën uitwisselen en elkaar beter kunnen behagen.

3. Vermindert ontrouw -

Als je open kunt zijn met je partner over je seksuele fantasieën, dan kan je partner helemaal met je uit zijn. Fantasieën die worden vervuld, kunnen uw relaties zeker opfleuren.

4. Verbetert mentale welzijn -

We weten allemaal hoe belangrijk geestelijke gezondheid is. Tevredenheid en opwinding van Dom-Sub Partnership kunnen u helpen bij het vrijgeven van dopamine en serotonine. Deze chemicaliën zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor het voelen van geluk.

5. Vermindert stress -

Terwijl je ontspant en de rol speelt die jou en je partner opwindt, zul je je niet alleen goed voelen, maar je zult ook stress verlichten.

Weet wat een sub wil van een DOM, bekijk deze video:
Wat is een Dom-Sub-relatie en is het voor jou? (3)

Regels om te onthouden voor Dom-Sub-relaties

DOM Subrelatierichtlijnen en regels zijn nodig. Regels en richtlijnen moeten eerst worden vastgesteld om ervoor te zorgen dat niemand op enigerlei wijze gewond, gedwongen of misbruikt wordt.

Er kunnen momenten zijn waarop sommige mensen doen alsof ze de D/S -levensstijl hebben, maar dat ze beledigen voor hun partners. We willen dit scenario koste wat kost vermijden.

Hier zijn enkele van de belangrijkste regels van Dom-Sub-relatie

1. Heb een open geest

Voordat u en uw partner beginnen met het oefenen van Dom-Sub-relaties, zorg er dan voor dat u een open geest hebt. Deze levensstijl gaat over openstaan ​​voor wilde ideeën en fantasieën.

Hier zul je dingen en situaties ervaren die je nog niet eerder hebt geprobeerd, dus voordat je nee zegt, houd je open en probeer het een keer.

2. Leer vertrouwen

Dom-subrelaties vertrouwen op vertrouwen. Hoe kunt u het leuk vinden om gestraft te worden (genoegen) als u uw partner niet vertrouwt?

Laat uw partner zien dat u weet hoe u de regels moet respecteren en dat u vertrouwt. Zonder dit kun je niet genieten van het plezier en de opwinding van rollenspel.

Probeer ook: Seksquiz voor koppels om samen te nemen

3. Verwacht niet te veel

DOM -subrelaties zijn niet perfect, dus verwacht niet teveel.

Het draait allemaal om het verkennen van nieuwe sensaties, ideeën en genoegens. Er zullen momenten zijn waarop dingen niet werken, dus je moet het opnieuw proberen.

4. Empathie oefenen

We weten allemaal hoe BDSM- en D/S -relaties allemaal gaan over opwinding en plezier, goed? In elk geval, als uw partner het echter niet eens is met het idee of nog niet klaar is om het te proberen, leer dan in te leven.

Dwing nooit je partner of iemand om dingen te doen die ze nog niet op hun gemak voelen.

5. Open communicatie

Communicatie is ook erg belangrijk met Dom-Sub-relaties. Van het vaststellen van de regels, grenzen, fantasieën, scripts en zelfs rollen - je zou alleen in staat zijn om volledig van dit soort levensstijl te genieten als jij en je partner echt eerlijk en open zouden zijn voor elkaar.

6. Overweeg uw gezondheid

Wat is een Dom-Sub-relatie en is het voor jou? (4)

De dominante en onderdanige rollen in uw relatie zijn een beetje vermoeiend en zullen tijd en energie in beslag nemen. Daarom moeten jullie beiden in een optimale gezondheid zijn.

In elk geval dat uw partner zich niet goed voelt of een aantal gezondheidsproblemen ervaart, ondersteunt ze en dwingen ze niet om dingen te doen waar ze niet van kunnen genieten.

7. Bedenk een "veilig" woord

In dit soort relatie is het erg belangrijk om een ​​'veilig' woord te hebben. We weten allemaal dat er zoveel als we willen, er nog steeds risico's kunnen zijn bij het oefenen van BDSM of gewoon Dom-Sub-spelen doen.

In elk geval dat u uw partner wilt laten weten dat ze moeten stoppen, moet u alleen maar het "veilige" woord zeggen om hen te laten weten.

Hoe beginnen paren een DOM -subrelatie?

Ben je in de verleiding om de D/S -levensstijl te proberen? Ben je een sub op zoek naar een DOM of vice versa?

Als je BDSM of rollenspellen zoals leraar-studenten wilt proberen, moet je er zeker van zijn of je partner er ook van houdt.

Gerelateerd lezen: De rol van seks in relaties

Hier zijn de stappen om te volgen als u wilt overstappen naar Dom-Sub-relaties.

1. Communiceer eerst met elkaar -

Wees ruimdenkend en vind de perfecte timing om met je partner te praten. Vraag je partner niet of ze vanavond gebonden willen worden - dat zal ze gewoon bang maken. Praat in plaats daarvan over de informatie die u hebt gelezen, feiten en zelfs over de voordelen. Verleid je partner, maar haast je niet.

2. Speels zijn

U hoeft nog niet op volle slag te gaan of handboeien en kostuums te kopen. Probeer eerst rond te spelen. Begin met blinddoeken, praat, vraag je partner naar je verborgen fantasieën, enz.

Laat die langzame verbranding het overnemen totdat u en uw partner klaar zijn om zich te onderwerpen aan uw B/S -rollen.

3. Opgevoed zijn -

Er zijn nog steeds zoveel dingen die je kunt leren over de dynamiek van BDSM. Haast je niet en geniet van het leerproces. Door te begrijpen hoe dit soort relatie werkt, zou u volledig kunnen genieten van deze spannende ervaring.

Conclusie

Dit soort relatie is zowel opwindend als leuk. Het helpt het paar zelfs om meer open te zijn en op elkaar te vertrouwen. Stel je voor dat je je fantasie kunt vervullen met de liefde van je leven - klinkt dat niet leuk?

De DOM of Sub zijn kan aanpassingen, begrip en veel vallen en opstaan ​​vereisen, maar is het de moeite waard? Zeker!

Vergeet niet dat Dom-Sub-relaties respect, zorg, begrip, vertrouwen, communicatie en empathie moeten oefenen. Als je eenmaal leert hoe deze dingen werken, zou je kunnen genieten van deze kinky, opwindende en bevredigende levensstijl.

Wat is een Dom-Sub-relatie en is het voor jou? (2024)
Top Articles
Lisa Robertson Boyfriend 2024: Dating History & Exes - CelebsCouples
Lisa Robertson Engaged & Married To Jeffrey Lawrence | QVC Hosts Facts
Netr Aerial Viewer
Avonlea Havanese
Visitor Information | Medical Center
Dollywood's Smoky Mountain Christmas - Pigeon Forge, TN
Mate Me If You May Sapir Englard Pdf
Workday Latech Edu
Sportsman Warehouse Cda
30% OFF Jellycat Promo Code - September 2024 (*NEW*)
Parks in Wien gesperrt
Evita Role Wsj Crossword Clue
Canelo Vs Ryder Directv
Devourer Of Gods Resprite
Alaska Bücher in der richtigen Reihenfolge
Nonuclub
Truck Toppers For Sale Craigslist
Clarksburg Wv Craigslist Personals
Wizard Build Season 28
Rs3 Eldritch Crossbow
Sussyclassroom
Air Traffic Control Coolmathgames
Somewhere In Queens Showtimes Near The Maple Theater
LCS Saturday: Both Phillies and Astros one game from World Series
3Movierulz
eugene bicycles - craigslist
Roanoke Skipthegames Com
Giantbodybuilder.com
Truck from Finland, used truck for sale from Finland
Jail Roster Independence Ks
Till The End Of The Moon Ep 13 Eng Sub
Primerica Shareholder Account
100 Million Naira In Dollars
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
Walter King Tut Johnson Sentenced
Darrell Waltrip Off Road Center
The Bold And The Beautiful Recaps Soap Central
In Polen und Tschechien droht Hochwasser - Brandenburg beobachtet Lage
450 Miles Away From Me
Fifty Shades Of Gray 123Movies
Craigslist En Brownsville Texas
✨ Flysheet for Alpha Wall Tent, Guy Ropes, D-Ring, Metal Runner & Stakes Included for Hunting, Family Camping & Outdoor Activities (12'x14', PE) — 🛍️ The Retail Market
Stitch And Angel Tattoo Black And White
Aurora Southeast Recreation Center And Fieldhouse Reviews
Euro area international trade in goods surplus €21.2 bn
116 Cubic Inches To Cc
99 Fishing Guide
Spongebob Meme Pic
Craigslist Charlestown Indiana
Cool Math Games Bucketball
Fetllife Com
Guidance | GreenStar™ 3 2630 Display
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6255

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.